Vrouwen - Instituut Naturel
Vrouwen - Puur in schoonheid

Vrouwen

Als iets op z’n mooist is, moet je zo lang mogelijk genieten van het gevoel dat daar bij hoort!

 

Microdermabrasie

Crystal Clear microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling, waarbij de buitenlagen van de huid zacht verwijderd worden en een nieuwe, jongere huid aan de oppervlakte komt. Een excellente en progressieve oplossing voor fijne lijntjes en rimpels, open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen en acnelittekens.

Regelmatig behandelen met microdermabrasie stimuleert het collageen en de elasticiteit van de huid. Dit resulteert in een stevigere en jongere huid. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, zoals een fitness voor het gelaat.

Wij bespreken graag met u de gepaste behandelingskuur.

Meest gestelde vragen

Wat is microdermabrasie ?

Microdermabrasie is de huidvriendelijke variant van dermabrasie, zonder herstelperiode nadien. Via een handstuk worden onder hoge druk diamantkristallen op de huid geprojecteerd. Dit is niet pijnlijk. Hierdoor worden de dode huidcellen en de bovenste huidlaag zachtjes verwijderd. Meteen na de behandeling zorgt dit voor een frisse, gave en gladde huid.

Waarom Crystal Clear ?

Crystal Clear is wereldwijd de bekendste en meest gebruikte microdermabrasietoepassing. Geen enkel ander merk ter wereld werkt met dezelfde fijne en zuivere structuur van kristallen.

Voor wie ?

De Crystal Clear microdermabrasie is voor iedereen geschikt, behalve voor personen met actieve acné en hevige couperose. Deze behandeling verfijnt grove poriën (die leiden tot zwarte puntjes en een ongaaf uiterlijk van de huid), vermindert fijne lijntjes, vermindert lichte pigmentvlekken en zorgt voor het uitvlakken van acnéletsels. Bovendien zorgt Crystal Clear microdermabrasie voor een algemene verbetering en opheldering van het gelaat.

Hoe vaak ?

Behandelingskuur

Het succes

Meer dan een beauty-treatment.

Crystal Clear microdermabrasie wordt niet enkel gebruikt in spa’s, maar ook in centra voor ex-brandwondenpatienten. Het doel is de huid te regenereren zodat het zelfvertrouwen van deze patiënten opgekrikt kan worden.

Behandeling van de sterren.

Crystal Clear is het soort behandeling waar je bij blijft. Het effect op de huid is zo betrouwbaar dat sterren wereldwijd al jaren Crystal Clear behandelingen laten uitvoeren. Enkele voorbeelden zijn Madonna, Victoria Beckham, … Ook dichter bij huis laten bijvoorbeeld Francesca Vanthielen, Hilde De Baerdemaeker, Paul Michiels regelmatig Crystal Clear behandelingen uitvoeren.

Behandelingskuur

Voor een optimaal resultaat zijn er een aantal opeenvolgende behandelingen aangeraden in kuurvorm, met een frequentie van één maal per week. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de toestand van de huid. Voor een relatief jonge huid zal dat gaan van 5 tot 10 behandelingen, voor iemand boven de 50 jaar zal dit aantal eerder rond de 10 à 20 behandelingen liggen.

Na de kuur wordt het bekomen resultaat behouden door een constant onderhoud van 1 behandeling per maand. Een kuur Crystal Clear microdermabrasie gaat gepaard met het gebruik van de Crystal Clear verzorgingsproducten voor de nazorg thuis. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de microdermabrasiebehandelingen te ondersteunen de gewenste resultaten sneller te bereiken en te behouden.

Zuurstofbehandeling

Ontdek hoe je met Crystal Clear zuurstofbehandeling ultieme schoonheid bereikt…

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum.

Gelaatsbehandelingen

MARIA GALLAND Paris.
Vier uitstekende redenen om vandaag nog een professionele gelaatsbehandeling te boeken bij Instituut Naturel.

Onmiddellijk zichtbare resultaten

Zelfs na de eerste behandeling worden de fijne rimpeltjes minder, je huid gladder en komt je ware schoonheid naar boven. Het is de moeite waard om deze geweldige resultaten te behouden met een regelmatig en professioneel behandelprogramma, op maat voor jou.

Efficiënte behandeling

De unieke massagetechnieken in de gezichtsbehandelingen herstellen het evenwicht en de energie van de huid, minimaliseren fijne rimpeltjes en onthullen een nieuwe glow.

Individueel advies

Een grondige analyse van de behoeften van je huid die vervolgens worden aangepakt met individuele, op maat gemaakte behandelingen en verzorgingsproducten.

Tijd voor jezelf

Tijdens je behandeling kan je je ontspannen en uitrusten, wetende dat je in deskundige handen bent. Een mooie, allesomvattende ervaring die zowel je huid als je hele lichaam zal revitaliseren.

Permanente Make-up

Het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid.

Permanente make-up is er voor iedereen die op alle momenten van de dag verzorgd wil voorkomen, en weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden. Ook met sporten, in de sauna en met zwemmen, blijft uw permanente make-up altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

 

Specifieke behandelingen

Buiten de exclusieve behandelingen kan je bij ons uiteraard ook terecht voor tal van andere verzorgingen:

Epilaties

Een gladde, goed verzorgde huid ! U kunt bij Instituut Naturel terecht voor elke waxbehandeling van uw lichaam of gezicht. Wij garanderen het beste resultaat, controleren elke epilatie en wordt eventueel met de hand bijgewerkt zodat er geen ongewenste haartjes kunnen achterblijven.

Manicure

Mooie verzorgde handen zijn je persoonlijke visitekaartje. Zachte handen en sterke gezonde nagels is het resultaat van een regelmatige verzorging met professionele aanpak. Met de Gelish geeft u uw nagels een luxueuze look.

Gelish Soak Off Polish is ‘s werelds nummer 1 Soak Off Gel-nagellak, wordt aangebracht als nagellak en is zo duurzaam als gel. Gelish geeft u de mogelijkheid om u nagels te voorzien van een permanente kleur die er minstens 3 weken perfect blijft uitzien.

Pedicure

Ook uw voeten verdienen aandacht. Bij schoonheidsinstituut Naturel geven wij uw voeten de nodige zorg die ze verdienen. Uw voeten zijn de basis van ons lichaam, ze verdienen daarom om in de watten gelegd te worden door ons.

Verven van wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen en wimpers in een mooie kleur brengen doet wonderen voor je aanblik. Verven is ook een goede manier om in de morgen direct klaar te zijn met uw gezicht. De houdbaarheid kan verschillen van persoon tot persoon maar gemiddeld staat daar toch 4 tot 6 weken voor alvorens het gaat vervagen. Natuurlijk is het waterproof en dus ideaal voor vakantie en zwemmen.

Een prachtige blik en mooi beklemtoonde ogen waar u zich goed bij voelt